Vegokebab från Schysst käk blev Årets Dagligvara 2021!

Produkten Vegokebab från Schysst käk tog igår hem priset Årets Dagligvara 2021 på DLFs Höstmöte på Berns Salonger. Vinnaren av det prestigefyllda priset utsågs av en jury bestående av handelsrepresentanter och forskare på Handelshögskolan, tillsammans med röster från daglig­varubranschen.

– Kebab, vem vill inte äta kebab? Tidigare har det enbart erbjudits de som äter kött, men Schysst käk gör det nu möjligt för alla. Försäljningsdata visar att konsumenterna har tagit emot Vegokebab med öppen famn och även vi i juryn blev imponerade över Schysst käks produktutveckling och lanseringsstrategi, säger Karin Brynell, vd på Svensk Dagligvaruhandel och juryns ordförande.

Förutom äran kommer dagligvaruhandelsaktörerna att ge Vego­kebaben omfattande exponering i de egna kanalerna. Vinnaren får dessutom 400 000 kronor att använda hos Nielsen IQ.

Läs mer om hur Vegokebab klarade kriterierna för att bli nominerad till priset och juryns motivering till nomineringen på aretsdagligara.se

Foto: Evan Pantiel

Läs pressmeddelandet i DLFs pressrum
(DLF NEWS)

Dela:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill börja prenumerera på DLF News och få nyheter om intressanta rapporter, trender och utvalda nyheter från dagligvaruhandeln!

Kontaktuppgifter

På DLF Service AB värnar vi om en hög nivå av skydd för din personliga integritet. Genom att bocka i rutan, samtycker du till att vi behandlar personuppgifter om dig i enlighet med vår integritetspolicy. För mer information gå in på www.dlf.se/integritetspolicy.

*Prenumerationen är kostnadsfri och öppen för alla

DLF News