Oumph! blev Årets Dagligvara 2016

Oumph! från Food for Progress tog igår hem utmärkelsen Årets Dagligvara 2016, som röstades fram på Dagligvaru­branschens Höstmöte igår. Övriga nominerade produkter var funktionsdrycken Nocco från Vitamin Well och protein­mellanmålet ProPud från NJIE.

Sojaproteinet som presenteras på ett helt nytt sätt har gjort grön råvara till ”vardagsmat” och är en del av företaget Food for Progress vilja att minska vår klimatpåverkan drastiskt och öka hälsan för många.

– Food for progress har verkligen fångat konsumenternas växande efterfrågan på vegetariska alternativ. Med de enorma framsteg som de gjort på kort tid och inte minst hur de påverkat hela kategorin frysta vegetariska produkter, är de värdiga vinnare av Årets Dagligvara 2016, säger Karin Brynell ordförande för juryn i Årets Dagligvara.

Läs mer på Årets Dagligvaras hemsida.
(DLF NEWS)

Dela:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill börja prenumerera på DLF News och få nyheter om intressanta rapporter, trender och utvalda nyheter från dagligvaruhandeln!

Kontaktuppgifter





På DLF Service AB värnar vi om en hög nivå av skydd för din personliga integritet. Genom att bocka i rutan, samtycker du till att vi behandlar personuppgifter om dig i enlighet med vår integritetspolicy. För mer information gå in på www.dlf.se/integritetspolicy.

*Prenumerationen är kostnadsfri och öppen för alla

DLF News