Nina Jönsson ny vd för ICA Gruppen

Nina Jönsson, idag vd för Plantagen, har utsetts till ny vd för ICA Gruppen efter att nuvarande vd:n Per Strömberg valt att lämna.

– Det ska bli väldigt roligt att komma tillbaka till ICA Gruppen och det känns förstås extra stimulerande att axla rollen som vd. Jag har alltid motiverats av att jobba konsumentnära och här är ICA den starkaste kraften i branschen, säger Nina Jönsson i en kommentar.

Anders Svensson lämnar

ICA Gruppen har idag också utsett ny vd för ICA Sverige, efter att vd Anders Svensson valt att lämna bolaget. Eric Lundberg, idag vd på Apotek Hjärtat, tar över som ny vd. Monika Magnusson, senast försäljningsdirektör för Apotek Hjärtat, blir hans efterträdare.

Läs pressmeddelandena

(DLF NEWS)

Dela:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill börja prenumerera på DLF News och få nyheter om intressanta rapporter, trender och utvalda nyheter från dagligvaruhandeln!

Kontaktuppgifter

På DLF Service AB värnar vi om en hög nivå av skydd för din personliga integritet. Genom att bocka i rutan, samtycker du till att vi behandlar personuppgifter om dig i enlighet med vår integritetspolicy. För mer information gå in på www.dlf.se/integritetspolicy.

*Prenumerationen är kostnadsfri och öppen för alla

DLF News