ICAs strategiska prioriteringar 2017

ICA Gruppen har fastställt sina strategiska prioriteringar för 2017. Tanken är att de ska skapa fortsatt lönsam tillväxt och underlätta samarbete och synergier mellan olika verksamheter inom ICA Gruppen. De fem långsiktiga strategiska teman som sätter riktningen för verksamheten är kundupplevelse, varumärke & lojalitet, enkelhet, medarbetare och hållbarhet.

Av ett pressmeddelande framgår att en av prioriteringarna inför nästa år är att skapa ett ledande omnikanalerbjudande tvärs över ICAs verksamheter och plattformar. Man kommer även att satsa på att stärka sitt butiksnät och koncept med fokus på storstad, convenience och hälsa. Man ska också förbättra arbetssättet för prestation, karriär och utveckling samt öka förändringsförmågan.

Läs mer på ICAs hemsida.
(DLF NEWS)

Dela:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill börja prenumerera på DLF News och få nyheter om intressanta rapporter, trender och utvalda nyheter från dagligvaruhandeln!

Kontaktuppgifter





På DLF Service AB värnar vi om en hög nivå av skydd för din personliga integritet. Genom att bocka i rutan, samtycker du till att vi behandlar personuppgifter om dig i enlighet med vår integritetspolicy. För mer information gå in på www.dlf.se/integritetspolicy.

*Prenumerationen är kostnadsfri och öppen för alla

DLF News