Introduktion till foodservicebranschen

29 november, GS1 Sweden, V Järnvägsgatan 15, Stockholm.
9.30 – 16.00 (Frukost från kl 9.00)

Anmäl dig

Den 29 november är det åter dags! 2019 genomförde ECR Sverige för första gången utbildningen ”Introduktion till foodservicebranschen” som fick hela 4,5 i snittbetyg! Den 11 maj i år återkom utbildningen efter pandemin och platserna bokades snabbt upp. Nu har du alltså chansen att delta i en ny kursomgång med ett högaktuellt innehåll. OBS! Utbildningen är endast öppen för DLF-medlemmar och medlemmar i Livsmedelsgrossisterna för Restaurang & Storkök.

Foodservice är en stor och växande bransch som samlar många intressenter och aktörer. Du som är ny i branschen – vare sig du kommer från grossist- eller leverantörsledet – kommer att ha stor nytta av denna utbildning. Den ger dig bland annat grundläggande kunskap om:

– Hur ser foodservicemarknaden ut?

– Branschens organisationer

– Affärsprocesser, aktörer och utmaningar

– Framtidens foodservicebransch

Under dagen kommer föredrag att varvas med diskussioner, övningar och möjlighet att ställa frågor till aktörer i branschens olika led.

Kursledare
Kursen leds av Johan Kaij, Marketing Clinic och ett antal seniora representanter från branschen.

Klicka här för att hämta kursprogrammet

FAKTA

Tid: 29 november 2022, kl 9.30 – 16.00.
Registrering och frukost från kl 9.00
Plats: GS1 Sweden, Västra Järnvägsgatan 15, Stockholm
Kostnad: 2.495:- exkl moms

Anmäl dig

Höstmöte
6 oktober, Stockholm. MIDDAG FULLBOKAD!
Academy
11 oktober, 12 oktober
Foodservice
10 november
Academy
15 november, 16 november
Academy
29 november, GS1, V Järnvägsg. 15, Stockholm